El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
 

El nostre grup va nàixer l'any 1985 sent pioner a Alcoi en mantindre vives les arrels i costums més fonamentals de la nostra cultura comuna. Este grup es compon actualment de 150 membres actius entre els que figuren els components de la rondalla, el grup central de balladors, grup d'adults i grup de xiquets.
Solem ballar en festes de carrer i festivals realitzats pels diferents pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana i la resta de l'Estat Espanyol, així com en festivals de caràcter internacional.
El grup de danses Carrascal no acaba ací; també organitzem Setmanes de Cultura Popular i participem en les festes del nostre poble com la Romeria a la Font Roja i les festes de Nadal compostes per la desfilada de les Pastoretes que es realitza el diumenge abans a la Cavalcada dels Reis Mags, el Ban Reial acte típic del nostre poble que es realitza la nit del dia 4 de gener i en la cavalcada dels Reis Mags, que és la més antiga d'Espanya. També realitzem muntatges teatrals on les danses s'integren en el context escènic que li dóna més força i sentit històric.
Disposem d'un grup d'investigació que es preocupa per la música, la dansa, la indumentària i els costums tradicionals, l'escola de dansa, nexe d’unió entre el Grup i el poble. Així el Grup fa arribar al poble la cultura més tradicional i el poble ens enriqueix amb la seua saviesa.